• S. Pellegrino Young Chef για τρίτη χρονιά!

S. Pellegrino Young Chef για τρίτη χρονιά!

Το S.Pellegrino ανακοινώνει την επιστροφή του S.Pellegrino Young Chef, του παγκόσμιου διαγωνισμού που αναδεικνύει τα ανερχόμενα ταλέντα από το χώρο της γαστρονομίας. Η έναρξη συμμετοχής για τη τρίτη χρονιά θα γίνει την 1η Φεβρουαρίου.

Ο νέος διαγωνισμός θα περιλαμβάνει σημαντικές καινοτομίες που παρέχουν στους συμμετέχοντες ακόμα περισσότερες ευκαιρίες για να παρουσιάσουν και να ισχυροποιήσουν τις δεξιότητες τους, κερδίζοντας παράλληλα σημαντική προβολή.

Θα έχει πλέον διάρκεια 18 μήνες, με το επόμενο στάδιο να ξεκινά το 2017 και να ολοκληρώνεται το 2018. Ο επόμενος χρόνος θα περιλαμβάνει αρχικά τους προκριματικούς και τους τοπικούς διαγωνισμούς και στη συνέχεια, τον Μεγάλο Τελικό που θα πραγματοποιηθεί τον Ιούνιο του 2018 όπου οι φιναλίστ θα διαγωνισθούν για τον τίτλο του S.Pellegrino Young Chef 2018.

Η διευρυμένη διάρκεια του διαγωνισμού θα δώσει στον κάθε συμμετέχοντα περισσότερο χρόνο για να συνεργαστεί με τον Chef Μέντορα που θα του ανατεθεί, να τελειοποιήσει το δικό του πιάτο κατατεθέν, καθώς και να εξελίξει τις ικανότητες του στο πλαίσιο της προετοιμασίας του για του τελικούς.

Οι νικητές του διαγωνισμού S.Pellegrino Young Chef αποκτούν την εξαιρετική ευκαιρία για παγκόσμια προβολή και αξιοσημείωτη επαγγελματική προώθηση, καθώς επίσης και την ευκαιρία να συμμετέχουν σε διάφορες, εντός και εκτός του διαγωνισμού, ετήσιες εκδηλώσεις του S. Pellegrino παγκοσμίως.

«Είναι μεγάλη τιμή να ανακηρύσσεσαι S.Pellegrino Young Chef 2016», δήλωσε ο περσινός νικητής Mitch Lienhard από τις ΗΠΑ. «Η συνολική εμπειρία μού έχει προσφέρει αξέχαστες στιγμές μέχρι τώρα και είμαι ευγνώμων για την επίδραση του τίτλου στην καριέρα μου. Ανυπομονώ, μέσα από τη συνεργασία μου με το S.Pellegrino, να συνεχίσω την προσπάθεια για την ανάδειξη νέων γαστρονομικών ταλέντων από όλο τον κόσμο και να λειτουργήσω ως μέντορας σε μελλοντικούς διαγωνιζόμενους».

Με στόχο να διευρυνθεί το εύρος και η πρόσβαση στην αναζήτηση νέων ταλέντων, έχει προστεθεί στο διαγωνισμό μια νέα περιφέρεια, η Κεντρική Αμερική-Καραϊβική με τις διαγωνιζόμενες περιοχές από όλα τα σημεία του πλανήτη να είναι συνολικά 21.

Επίσης, οι συμμετοχές γίνονται πλέον στα αγγλικά, ισπανικά, κινέζικα (mandarin), γαλλικά και ιταλικά. Όλοι οι υποψήφιοι πρέπει να καταλαβαίνουν και να μιλούν αγγλικά, καθώς είναι η επίσημη γλώσσα του διαγωνισμού.

Οι αιτήσεις για τον S.Pellegrino Young Chef 2018 διαγωνισμό ξεκινούν την 1η Φεβρουαρίου στην πλατφόρμα Sanpellegrino.com. Η σελίδα θα λειτουργήσει ως ο νέος ψηφιακός κόμβος – το hub του διαγωνισμού, ενώ η πλατφόρμα FineDiningLovers.com - το online περιοδικό για τους λάτρεις του καλού φαγητού σε όλο τον κόσμο που φέρει την υπογραφή του S.Pellegrino και Acqua Panna- έχει ορισθεί ως ο επίσημος media χορηγός του διαγωνισμού.

Κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού -ο οποίος τον τελευταίο χρόνο έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον περισσότερων από 3,000 υποψηφίων- 70 κορυφαίοι σεφ θα λάβουν μέρος ως κριτές στους τοπικούς διαγωνισμούς, 21 νέοι σεφ από 21 διαφορετικές γεωγραφικές περιοχές θα επιλεχθούν για τους ημιτελικούς και 21 Chef Μέντορες θα ανατεθούν ξεχωριστά σε κάθε νέο σεφ παρέχοντας καθοδήγηση κατά τη διάρκεια αυτού του μοναδικού ταξιδιού.

Ο παγκόσμιος διαγωνισμός περιλαμβάνει ένα διακεκριμένο πάνελ κριτών, γνωστό και ως Seven Sages, το οποίο συνθέτουν μερικά από τα πιο αναγνωρισμένα ονόματα στο χώρο της παγκόσμιας γαστρονομίας και θα είναι υπεύθυνο για να ανακηρύξει τον νικητή του διαγωνισμού S.Pellegrino Young Chef 2018 στους τελικούς, που θα διεξαχθούν στο Μιλάνο της Ιταλίας.

Ο S.Pellegrino Young Chef είναι ένας παγκόσμιος διαγωνισμός που θα διεξαχθεί σε τέσσερις φάσεις:


Φάση No. 1 - Ηλεκτρονική Αίτηση (Φεβρουάριος 2017 – Απρίλιος 2017)

Από την 1η Φεβρουαρίου ως και τις 30 Απριλίου 2017, κάθε νέος σεφ από όλο τον κόσμο θα έχει τη δυνατότητα να υποβάλει αίτηση, καθώς και το πιάτο που φέρει την υπογραφή του, μέσω της διεύθυνσης www.sanpellegrino.com. Οι σεφ που δηλώνουν συμμετοχή δεν θα πρέπει να ξεπερνούν την ηλικία των 30 και απαραίτητη προϋπόθεση είναι να έχουν τουλάχιστον ένα χρόνο επαγγελματικής προϋπηρεσίας σε εστιατόριο ως chefs, sous chefs ή chefs de partie. Η πλήρης λίστα με όλες τις προϋποθέσεις συμμετοχής, θα είναι διαθέσιμη στην ιστοσελίδα του διαγωνισμού.


Φάση No. 2 - Παγκόσμια Λίστα Φιναλίστ (1η Ιουνίου 2017)

Όλοι οι υποψήφιοι θα χωριστούν σε 21 περιφέρειες* σύμφωνα με τη γεωγραφική τους προέλευση και οι υποβολές των αιτήσεων θα αξιολογηθούν από το ALMA, το παγκόσμιο ηγετικό κέντρο εκμάθησης και εκπαίδευσης για την ιταλική κουζίνα (www.alma.scuolacucina.it). Το ALMA θα επιλέξει τους πρώτους δέκα φιναλίστ για κάθε περιφέρεια ακολουθώντας πέντε Χρυσούς Κανόνες: συστατικά, ικανότητες, εφευρετικότητα, ομορφιά, και μήνυμα.


Φάση No. 3 - Τοπικές Προκλήσεις (7 Ιουνίου – Δεκέμβριος 2017)

Οι δέκα φιναλίστ από τις 21 γεωγραφικές περιοχές θα διαγωνισθούν στο γύρο των τοπικών ημιτελικών οι οποίοι θα διεξαχθούν ζωντανά σε κάθε περιφέρεια, από τις 7 Ιουνίου ως τις 31 Δεκεμβρίου 2017. Κατά τη διάρκεια αυτών των διαγωνισμών, οι συμμετέχοντες θα μαγειρέψουν τα πιάτα που φέρουν την υπογραφή τους και έχουν υποβάλει στον παγκόσμιο διαγωνισμό, για μια κριτική επιτροπή από ανεξάρτητους και κορυφαίους σεφ, που έχει συνταχθεί αποκλειστικά για την περιφέρεια, η οποία θα δοκιμάσει τα πιάτα και θα επιλέξει τον νικητή, ακολουθώντας τους πέντε Χρυσούς Κανόνες.

Μέχρι το τέλος Δεκεμβρίου 2017 θα ανακοινωθούν οι 21 Best Young Chefs από όλο τον κόσμο, ως οι επίσημοι φιναλίστ, οι οποίοι θα συμμετέχουν στους τελικούς στο Μιλάνο. Σε κάθε φιναλίστ θα ανατεθεί και ένας Chef Mέντορας, μέλος από την περιφερειακή επιτροπή κριτών, ο οποίος θα παρέχει στο νέο σεφ προτάσεις για να βελτιώσει το πιάτο που φέρει την υπογραφή του και θα τον βοηθήσει να προετοιμαστεί για την τελική φάση.


Φάση No. 4 - Μεγάλος Τελικός S.Pellegrino Young Chef (Ιούνιος 2018)

Οι 21 νέοι σεφ φιναλίστ θα συγκεντρωθούν στο Μιλάνο για την τελική φάση του διαγωνισμού S.Pellegrino Young Chef 2018. Τον τελικό νικητή να επιλέξει το διεθνές πάνελ κριτών που αποτελείται από τους Seven Sages.

Οι πλήρεις όροι και η φόρμα αίτησης για τον διαγωνισμό θα είναι διαθέσιμα στο www.sanpellegrino.com. Ακολουθήστε τον διαγωνισμό στα social media μέσω του hashtag #SPYoungChef.

 

1  2  3  4  5  6Επόμενη
ΤΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΥ
ΕΙΝΑΙ ΟΙ WIZERS
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ WIZERS
Latest WIZS

WHERE IS EVERYBODY?

ACTIVE USERS

Polydoros K

SAPOU

just check in

Polydoros K,

UPOPA EPOPS

just check in

Afroditi T,

Afroditi T
Vicky F

ΤΡΥΠΙΑ ΒΑΡΚΑ

just check in

Vicky F,

ΤΡΥΠΙΑ ΒΑΡΚΑ

just check in

Vicky F,

Vicky F
Michelina P
A must Sunday spot!Love the ambiance!

ΣΕΡΣΕ ΛΑ ΦΑΜ

A must Sunday spot!Love the ambiance!

Michelina P,

ZONARS

just check in

Michelina P,

Michelina P
Michelina P
The ultimate Xmas spot!

NOEL

The ultimate Xmas spot!

Michelina P,

ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ

just check in

Stavri F,

Stavri F
Vassilis S

7 FOOD SINS

just check in

Vassilis S,

ΚΥΡΙΟΣ

just check in

Zogo L,

Zogo L
Zogo L

Erotic Art Festival 2017

just check in

Zogo L,

ΜΠΑΡΜΠΟΥΝΑΚΙ

just check in

Παναγιωτα Χ,

Παναγιωτα Χ
Michalis M
Meatmeatmeat is back

MEATMEATMEAT ΤHE GRILL

Meatmeatmeat is back

Michalis M,

MEATMEATMEAT ΤHE GRILL

just check in

Michalis M,

Michalis M
Katerina T

ΜR. PEACOCK

just check in

Katerina T,

Ωραίο

TRAP(THE)

Ωραίο

Giorgos C,

Giorgos C
Skatoulinos M

12

just check in

Skatoulinos M,

Τσιμπημένες τιμές αλλά εξαιρετικό

ZILLERS(THE)

Τσιμπημένες τιμές αλλά εξαιρετικό

Giorgos C,

Giorgos C
Katrina P
A very nice choice for Mexican food

AMIGOS

A very nice choice for Mexican food

Katrina P,

ΣΕΡΣΕ ΛΑ ΦΑΜ

just check in

Stavros P,

Stavros P
ΕΡΩΤΗΣΗ, ΑΠΟΡΙΑ, ΠΡΟΤΑΣΗ
Talk of the Town

TALK OF THE TOWN

المصطفى ن

المصطفى είπε...

رأس العين

Denny K

Denny είπε...

42 bar, Odori, Mr Peackock. Στην κατηγορία Bar στο search δείτε περιοχη που σας ενδιαφερει και επιλεξτε .

Olga N

Olga είπε...

Εάν δεν έχετε πάει να πάτε στο Alpino στο Χαλάνδρι. Υπέροχο φαγητό και ατμόσφαιρα! Αξίζει!

answer 1
Katerina K

Katerina είπε...

ξερετε ετσι καποιο μερος? για χαλαρο ποτακι?

answer 1
Katerina K

Katerina είπε...

καλησπερα! βραδακι Κυριακής και θέλω να παω με τον φιλο μου για χαλαρο ποτακι... ξερετε καποιο ωραιο??.

Lena S

Lena είπε...

Πού να βγάλω τους φίλους μου για τα γενέθλιά μου?

answer 1
Denny K

Denny είπε...

Ευχαριστουμε για την πρόταση . Θα το τσεκάρουμε

Stavros P

Stavros είπε...

οποίος θέλει να πάει είναι στην Αρτέμιδα ακριβώς στα φανάρια. ψαροταβέρνα ο Σταύρος

answer 1
Stavros P

Stavros είπε...

α και ξέχασα έχει τραπέζια στην άκρη του αιγιαλου και μας κέρασαν και ποτό μαστίχα εκτός του γλυκού που ήταν σουφλέ σοκολάτας. είναι τέλειο παιδιά και σε πολύ καλή τιμή όλα τα πιάτα που δοκιμάσαμε με

Stavros P

Stavros είπε...

πήγα χθες στην ψαροταβέρνα του Σταύρου στην Αρτέμιδα καταπληκτικό ταβερνάκι με άψογα καλαμαράκια. έχει πάει κανείς άλλος

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ;

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ;

ΑΠΡΙΛΗΣ 2024
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Δεν βρέθηκαν εγγραφές για σήμερα