Δ 
Τ 
Τ 
Π 1 Όλος ο Σαίξπηρ σ’ ένα τραπέζι
Π 2 Ο Rufus Wainwright στο Γκάζι
Σ 3 Ο Rufus Wainwright στο Γκάζι
Κ 4 Όλος ο Σαίξπηρ σ’ ένα τραπέζι
5 Όλος ο Σαίξπηρ σ’ ένα τραπέζι
6 Όλος ο Σαίξπηρ σ’ ένα τραπέζι
7 Oι Blueballs στο Faust
8 Όλος ο Σαίξπηρ σ’ ένα τραπέζι
9 Μεγάλη συναυλία  της Γιώτα Νέγκα
10 «Ο Ξένος»
11  Παράταση:«Φωνές»
12 documenta 14 στο ΕΜΣΤ
13 documenta 14 στο ΕΜΣΤ
14 documenta 14 στο ΕΜΣΤ
15 documenta 14 στο ΕΜΣΤ
16 documenta 14 στο ΕΜΣΤ
17 documenta 14 στο ΕΜΣΤ
18 documenta 14 στο ΕΜΣΤ
19 documenta 14 στο ΕΜΣΤ
20 documenta 14 στο ΕΜΣΤ
21 documenta 14 στο ΕΜΣΤ
22 documenta 14 στο ΕΜΣΤ
23 documenta 14 στο ΕΜΣΤ
24 documenta 14 στο ΕΜΣΤ
25 documenta 14 στο ΕΜΣΤ
26 documenta 14 στο ΕΜΣΤ
27 documenta 14 στο ΕΜΣΤ
28 documenta 14 στο ΕΜΣΤ
29 documenta 14 στο ΕΜΣΤ
30 documenta 14 στο ΕΜΣΤ
 

DOCUMENTA 14 ΣΤΟ ΕΜΣΤ

01/06/2017 - 30/06/2017

Η κύρια έκθεση της documenta 14 στο Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης στο Φιξ. Σε διάλογο με το προσωπικό του ΕΜΣΤ, οι ...περισσότερα

Η κύρια έκθεση της documenta 14 στο Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης στο Φιξ.

Σε διάλογο με το προσωπικό του ΕΜΣΤ, οι επιμελητές της documenta 14 φαντάστηκαν μια έκθεση που ενισχύει στο έπακρο καθ’ ύψος το κτίριο με μια λιβιδινική οικονομία. Ανεβαίνοντας τους ορόφους του, δίνεται μια αίσθηση ζεύξης της τράπεζας και του μουσείου (και τα δύο μηχανισμοί συσσώρευσης υπεραξίας), των φύλων και των ειδών (ή της πειθάρχησης πολύτιμων δυνάμεων), και της εργασίας και της αγάπης (συμπεριλαμβανομένου του έργου του ήλιου). Για να είναι αυτός ο δημόσιος θεσμός πραγματικά δημόσιος, ο στόχος της documenta 14 είναι να διατηρήσει μια αίσθηση πολυσθένειας. Καθώς, όμως, πλησιάζει κανείς στην κορυφή του κτιρίου και αντικρίζει τον πυκνό αστικό ιστό, όπου αναπόφευκτα η θέα της Ακρόπολης αποτελεί ορόσημο, βρίσκει καλλιτέχνες που διατυπώνουν την αφαίρεση και την ασάφεια.

Μπορούμε επίσης να ρωτήσουμε λοιπόν, τι (λογής πολίτες) μπορεί ακόμη να παράγει αυτό το εργοστάσιο. Η μορφή του Διογένη –του Κυνικού και κοσμοπολίτη, διωγμένου από τη Σινώπη με την κατηγορία της παραχάραξης και αυτοανακηρυχθέντος πολίτη του κόσμου– είναι μαζί μας.Τον συναντάμε στο ισόγειο, στην κάτω δεξιά πλευρά της χαλκογραφίας του Nicolas Poussin που τιτλοφορείται Landscape with Diogenes (Ο Διογένης και η πήλινη κούπα).

Ο πλατύς ποταμός που απεικονίζεται είναι πιθανότατα ο αρχαίος Ιλισός, που κάποτε περνούσε από τη σημερινή ανατολική πλευρά του ΕΜΣΤ. Ψηλά στον λόφο, αντί για τον Παρθενώνα που κατασκεύασε ο Περικλής με τους φόρους που καταβάλλονταν στη Συμμαχία της Δήλου –σωρευμένο ελεφαντόδοντο και χρυσός που κοσμούσαν το τεράστιο άγαλμα της θεάς Αθηνάς–, ο Poussin ζωγράφισε το Ανάκτορο Μπελβεντέρε της Ρώμης, που το Βατικανό το χρησιμοποιούσε για την αποθήκευση πλήθους αρχαιοτήτων. Στο μεταξύ, ο Διογένης, παρατηρώντας έναν νεαρό να πίνει νερό με τις χούφτες του, πετάει ακόμη και την κούπα του.

Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης
Κτήριο ΦΙΞ
Λεωφ. Καλλιρρόης και Αμβρ. Φραντζή
2109242111

Διάρκεια: 8 Απριλίου έως 16 Ιουλίου 2017

Τρίτη, Τετάρτη, Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή 11 π.μ.-9 μ.μ., Πέμπτη 11 π.μ.-11 μ.μ.
Είσοδος 8 €, μειωμένο εισιτήριο 4 €

www.emst.gr

http://www.documenta14.de/gr/venues/14860/-

 

κλείσιμο
 

DOCUMENTA 14 ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΜΠΕΝΑΚΗ

01/06/2017 - 30/06/2017

Η documenta 14 ανοίγει διάλογο με τέσσερα παραρτήματα του μουσείου Μπενάκη: το Μουσείο Μπενάκη Ισλαμικής Τέχνης, την ...περισσότερα

Η documenta 14 ανοίγει διάλογο με τέσσερα παραρτήματα του μουσείου Μπενάκη: το Μουσείο Μπενάκη Ισλαμικής Τέχνης, την Πινακοθήκη Νίκου Χατζηκυριάκου-Γκίκα, το Κέντρο διατήρησης παραδοσιακών τεχνικών κλωστοϋφαντουργίας ΜΕΝΤΗΣ και το Κτήριο της οδού Πειραιώς 138, στην πρώην βιομηχανική περιοχή του Ρουφ.

Με την εσωστρεφή αρχιτεκτονική του και την μεγάλη εσωτερική αυλή, το Κτήριο της οδού Πειραιώς 138 δίνει μία ευκαιρία για να εξερευνηθούν ανείπωτες, ημιτελείς ή παραγνωρισμένες ιστορίες. Παράλληλα ενώ προτείνει καινοτόμες μουσειολογικές προσεγγίσεις, που υλοποιούνται με τα ιστορικά και επί παραγγελία έργα τα οποία περιλαμβάνονται σε αυτό το σημαντικό μέρος των εκθεμάτων της documenta 14.

Στο Μουσείο Μπενάκη Ισλαμικής Τέχνης η Mounira Al Solh εκθέτει μια κεντητή σκηνή που κρέμεται από την οροφή: μια προσφορά αλλά και καταφύγιο για όσους χάνονται στους πολέμους και στους βίαιους εκτοπισμούς. Η σκηνή περιλαμβάνει κεντητά σχέδια λουλουδιών, κείμενα, αληθινά φυλλώματα και άλλα ευαίσθητα υλικά που συνδέονται με παραδοσιακά διακοσμητικά μοτίβα της αρχαίας, της βυζαντινής και της οθωμανικής εποχής.

Μέσα στη σκηνή, ένα βιβλίο σε ένα χαμηλό τραπέζι περιέχει εξιστορήσεις από τους εκτοπισμένους που έχει γνωρίσει η εικαστικός στην Αθήνα και στο Κάσελ τον τελευταίο χρόνο

Για πρώτη φορά, στο πλαίσιο της documenta 14, και ως προέκταση της μόνιμης έκθεσης, παρουσιάζεται και μια επιλογή πρωτότυπων φωτογραφιών του Γκίκα από τα ταξίδια του στην Ελλάδα κατά τη δεκαετία του 1930.


Μουσείο Μπενάκη Κτήριο Οδού Πειραιώς
Πειραιώς 138 & Ανδρονίκου

Μουσείο Ισλαμικής Τέχνης
Ασωμάτων 22 & Διπύλου
Κεραμεικός
210325 1311

Πινακοθήκη Νίκου Χατζηκυριάκου – Γκίκα
Κριεζώτου 3, Αθήνα 106 71
2103615702

Είσοδος Ελεύθερη

Διάρκεια: 8 Απριλίου έως 16 Ιουλίου 2017

Τρίτη, Τετάρτη, Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή 11 π.μ.-9 μ.μ., Πέμπτη 11 π.μ.-11 μ.μ.

www.benaki.gr

http://www.documenta14.de/gr/

 

 

κλείσιμο
 

«ΟΔΥΣΣΕΙΕΣ» ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ

01/06/2017 - 30/06/2017

Η νέα περιοδική έκθεση του Εθνικού Αρχαιολογικού Μουσείου «Οδύσσειες» αποτελεί την κορυφαία επετειακή εκδήλωση ...περισσότερα

Η νέα περιοδική έκθεση του Εθνικού Αρχαιολογικού Μουσείου «Οδύσσειες» αποτελεί την κορυφαία επετειακή εκδήλωση του εορτασμού των 150 χρόνων από τη θεμελίωση του μουσείου.

Επιχειρεί να ανιστορήσει το περιπετειώδες ταξίδι του ανθρώπου στον χρόνο μέσα από ένα αφαιρετικό και συμβολικό πρίσμα εμπνευσμένο από την Οδύσσεια.

Η έκθεση εμπνέεται από τον αρχετυπικό χαρακτήρα του Οδυσσέα και αφηγείται, μέσα από εμβληματικά αλλά και λιγότερο γνωστά έργα του Εθνικού Αρχαιολογικού Μουσείου, το μακρύ χρονικό του δοκιμαζόμενου ανθρώπου, τον αδιάκοπο αγώνα του να τιθασέψει το περιβάλλον, να γνωρίσει νέους τόπους, να πλουτίσει τους ορίζοντες του, να δημιουργήσει πολιτείες ευνομούμενες και να αντιπαλέψει τη φθαρτότητα της ύπαρξης του με τη βοήθεια του έρωτα και της δημιουργικής πράξης.

Εκατόν ογδόντα τέσσερα έργα από τη μόνιμη έκθεση και τις αποθήκες των Συλλογών του Μουσείου και έξι δάνεια, τρία από το Επιγραφικό Μουσείο και τρία από το Μουσείο Ακροπόλεως, παρουσιάζονται σε μια γοητευτική αλληλουχία πολιτισμικών διαστρωματώσεων, επιτρέποντας στον επισκέπτη της έκθεσης να διακρίνει διαφοροποιήσεις και μεταβολές και παράλληλα να ανιχνεύσει τα στοιχεία που ενυπάρχουν και παραμένουν αναλλοίωτα στον χρόνο, συνιστώντας το κοινό αποτύπωμα του ανθρώπου στους αιώνες, στις εποχές, στους πολιτισμούς.

Η μουσική της έκθεσης αποτελεί ευγενική παραχώρηση του Βαγγέλη Παπαθανασίου από τα έργα του «ΙΘΑΚΗ» και «VOICES - Dream in an Οpen Place».

Η έκθεση έχει ετήσια διάρκεια.

Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο
28ης Οκτωβρίου 44
2132144800 & 2132144891

www.namuseum.gr

 

κλείσιμο
 

ΜΟΥΣΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΔΩΝ:ΠΛΕΥΣΙΣ

01/06/2017 - 30/06/2017

Η Ναυπηγική και η Ναυσιπλοΐα των Ελλήνων από την αρχαιότητα έως τους νεότερους χρόνους Το Μουσείο Ηρακλειδών ...περισσότερα

Η Ναυπηγική και η Ναυσιπλοΐα των Ελλήνων από την αρχαιότητα έως τους νεότερους χρόνους

Το Μουσείο Ηρακλειδών παρουσιάζει την ιστορία της ελληνικής Πλεύσεως στο Αιγαίο και τη Μεσόγειο, μια ιστορία ναυτικών ταξιδιών, ναυπηγικών επιτευγμάτων, διακίνησης ιδεών και τεχνολογικών εξελίξεων, μέσα από περίπου σαράντα χειροποίητα ξύλινα ομοιώματα ελληνικών πλοίων (0,60 μ. έως 1,50 μ.), κατασκευασμένα βάσει σχεδίων με παραδοσιακό τρόπο και με γνήσια αυθεντικά υλικά, τα οποία χρονολογούνται από την προϊστορική αρχαιότητα έως τις αρχές του 20ού αιώνα.

Δημιουργός των εκθεμάτων είναι ο Μηχανολόγος-Μηχανικός M. Sc., Μικροναυπηγός Δημήτρης Μάρας, ο οποίος έχει εντρυφήσει στη μελέτη της ναυπηγικής ιστορίας του ελλαδικού χώρου, αλλά και στην κατασκευή μικρογραφικών ομοιωμάτων πλοίων.

Στόχος της έκθεσης είναι να παρουσιάσει με εύληπτο και κατανοητό τρόπο στους επισκέπτες, την ιστορία της ελληνικής ναυπηγικής και ναυσιπλοΐας, καθιστώντας τους κοινωνούς σε ένα νοητό ταξίδι στο χρόνο και αναδεικνύοντας το διαχρονικό, στενό δεσμό των Ελλήνων με τη θάλασσα.

Η Πλεύσις οργανώνεται σε χρονολογικές ενότητες με αφηγηματική αλληλουχία. Ο πρώτος όροφος είναι αφιερωμένος στα πλοία της αρχαιότητας, από το προϊστορικό μονόξυλο έως την κλασική τριήρη και την ελληνιστική ολκάδα.

Στο δεύτερο όροφο, η αφήγηση συνεχίζεται με τα πλοία του Βυζαντίου, τα πλοία-σύμβολα της Ελληνικής Επανάστασης και ολοκληρώνεται με τα παραδοσιακά σκαριά της νεότερης ελληνικής ναυπηγικής.

Επιπλέον, στην έκθεση παρουσιάζονται όργανα ναυσιπλοΐας, αλλά και ένα ομοίωμα σε φυσικό μέγεθος του Μηχανισμού των Αντικυθήρων.

Στις διαδραστικές ξεναγήσεις ειδικότερα, οι επισκέπτες θα μπορούν να πειραματιστούν με όλες τις γνωστές, σύμφωνα με τις νεότερες διεθνείς έρευνες, λειτουργίες του πάνω σε ένα ειδικά κατασκευασμένο μοντέλο (Επιστημονικός σύμβουλος: Ξενοφών Μουσσάς, Καθηγητής Αστροφυσικής Πανεπιστημίου Αθηνών, κατασκευαστής: Διονύσης Κριάρης, Mαθηματικός).

Στην έκθεση συμμετέχει και η ζωγράφος-χαράκτρια Μαίρη Σχοινά, με επιλεγμένα έργα της από τις ενότητες «Ωδές Αιγαίου» και «Αρχαίες Ελληνικές Γραφές», εμπνευσμένα από τη θάλασσα του Αιγαίου.

Ακόμα, η έκθεση πλαισιώνεται από πλούσιο εποπτικό υλικό, χάρτες, βιντεοπροβολές, σχεδιαστικές επεξηγηματικές αναπαραστάσεις του αρχαιολόγου Γιάννη Νάκα, καθώς και κατάλογο των εκθεμάτων.

Το μουσειολογικό σχεδιασμό και την επιμέλεια της έκθεσης πραγματοποίησε η Αρχαιολόγος-Μουσειολόγος ΜΑ Νικολέτα Ξυδέα.

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΔΩΝ
Απ. Παύλου 37
Θησείο (Στάση ΗΣΑΠ Θησείο)

Διάρκεια έκθεσης: Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2016 έως Κυριακή 28 Μαϊου 2017

Ωράριο λειτουργίας: Καθημερινά & Σαβ/κο 10:00-18:00, Πέμπτη 10:00-20:00

Γενική είσοδος: 6 €
Μειωμένο εισιτήριο (με επίδειξη σχετικής ταυτότητας): 4 € για μαθητές Γυμνασίου-Λυκείου, φοιτητές, εκπαιδευτικούς, άτομα άνω των 65 ετών, ανέργους, πολύτεκνους
Ενιαίο εισιτήριο (χωρίς χρονικό περιορισμό) και για τη μόνιμη διαδραστική έκθεση «Παίζω και Καταλαβαίνω» (κτίριο Ηρακλειδών 16, Θησείο):
7 € για έναν γονέα με τα παιδιά του (έως 12 ετών) ή για έναν ενήλικα
12 € για δύο γονείς με τα παιδιά τους (έως 12 ετών) ή για δύο ενήλικες

Ξεναγήσεις: α) Γενικές: 8 € κατ’ άτομο, β) Διαδραστικές: 12 € κατ’ άτομο

Είσοδος ελεύθερη: Συνοδοί-ξεναγοί σχολικών & άλλων οργανωμένων ομάδων, παιδιά έως 12 ετών, άτομα με ταυτότητα στρατευμένου, μέλη ICOM ή ΑΜΕΑ

Πρόγραμμα ξεναγήσεων

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης θα πραγματοποιούνται γενικές ξεναγήσεις ενηλίκων και σχολικών ομάδων, αλλά και διαδραστικές ξεναγήσεις με επίκεντρο το Μηχανισμό των Αντικυθήρων, έτσι ώστε οι επισκέπτες να μπορούν να πειραματιστούν με το ειδικό διαδραστικό μοντέλο του τεχνουργήματος.

Είναι απαραίτητη η τηλεφωνική προκράτηση.

Από την Κυριακή 13/11, στις 11:00 ξεκινάνε θεματικές ξεναγήσεις, ενώ στη γενική ξενάγηση του Σαββάτου, στις 12:00, η συμμετοχή γίνεται πλέον μόνο με το εισιτήριο εισόδου. Παράλληλα, συνεχίζονται οι διαδραστικές ξεναγήσεις με τον «Μηχανισμό των Αντικυθήρων», ενώ ξεκινάει κι ένα εικαστικό εργαστήριο για παιδιά 5-8 ετών. 

annex@herakleidon-art.gr

 

 

κλείσιμο
 

CY TWOMBLY ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ

25/05/2017 - 25/06/2017

Έκθεση με τίτλο «ΘΕΪΚΟΙ ΔΙΑΛΟΓΟΙ. Ο Cy Twombly και η ελληνική αρχαιότητα» που θα συνδυάσει έργα της αρχαιότητας με ...περισσότερα

Έκθεση με τίτλο «ΘΕΪΚΟΙ ΔΙΑΛΟΓΟΙ. Ο Cy Twombly και η ελληνική αρχαιότητα» που θα συνδυάσει έργα της αρχαιότητας με έργα του Cy Twombly, θα παρουσιάσει το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης από 25 Μαϊου μέχρι 3 Σεπτεμβρίου.

Για πρώτη φορά, έργα του σύγχρονου Αμερικανού καλλιτέχνη Cy Twombly εμπνευσμένα από την ελληνική μυθολογία και την επαφή του με την Ελλάδα θα παρουσιαστούν δίπλα σε έργα της αρχαιότητας, ανοίγοντας ένα μοναδικό και πρωτότυπο διάλογο μεταξύ της αρχαίας ελληνικής και της σύγχρονης τέχνης.

Μεταξύ των αρχαιοτήτων που θα εκτεθούν, περιλαμβάνεται το αγγείο François, γνωστό και ως Κρατήρας του Κλειτία, ένα ορόσημο στην ανάπτυξη της αρχαίας ελληνικής κεραμικής και αγγειογραφίας που για πρώτη φορά παρουσιάζεται εκτός του αρχαιολογικού μουσείου της Φλωρεντίας.

Για το αγγείο François έχει λεχθεί ότι η μοναδικότητά του είναι τέτοια ώστε ακόμη και αν χάνονταν όλα τα άλλα αγγεία και διατηρείτο μόνο αυτό, θα ήταν μόνο του ικανό να μιλήσει για την ελληνική μυθολογία και για τον κώδικα της αρχαίας ελληνικής τέχνης.

25 Μαϊου-3 Σεπτεμβρίου

Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης
Νεοφύτου Δούκα 4 και
Βασιλίσσης Σοφίας και Ηροδότου 1
2107228321-3

www.cycladic.gr

 

 

κλείσιμο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΤΖΕΝΤΑΣ

 

OΙ BLUEBALLS ΣΤΟ FAUST

07/06/2017 22:30 - 07/06/2017 22:30

 

Ο RUFUS WAINWRIGHT ΣΤΟ ΓΚΑΖΙ

02/06/2017 21:30 - 03/06/2017 21:30

ΤΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΥ
ΕΙΝΑΙ ΟΙ WIZERS
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ WIZERS
Latest WIZS

WHERE IS EVERYBODY?

ACTIVE USERS

Zogo L

ΚΥΡΙΟΣ

just check in

Zogo L,

Erotic Art Festival 2017

just check in

Zogo L,

Zogo L
Παναγιωτα Χ

ΜΠΑΡΜΠΟΥΝΑΚΙ

just check in

Παναγιωτα Χ,

Meatmeatmeat is back

MEATMEATMEAT ΤHE GRILL

Meatmeatmeat is back

Michalis M,

Michalis M
Michalis M

MEATMEATMEAT ΤHE GRILL

just check in

Michalis M,

ΜR. PEACOCK

just check in

Katerina T,

Katerina T
Giorgos C
Ωραίο

TRAP(THE)

Ωραίο

Giorgos C,

12

just check in

Skatoulinos M,

Skatoulinos M
Giorgos C
Τσιμπημένες τιμές αλλά εξαιρετικό

ZILLERS(THE)

Τσιμπημένες τιμές αλλά εξαιρετικό

Giorgos C,

A very nice choice for Mexican food

AMIGOS

A very nice choice for Mexican food

Katrina P,

Katrina P
Stavros P

ΣΕΡΣΕ ΛΑ ΦΑΜ

just check in

Stavros P,

Μέτριο

KΑΛΟ ΨΗΜΕΝΟ

Μέτριο

Giorgos C,

Giorgos C
Katrina P

AMIGOS

just check in

Katrina P,

Απίστευτο γιαούρτι!

ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ

Απίστευτο γιαούρτι!

Giorgos C,

Giorgos C
Vagelis S

JAZZ IN JAZZ

just check in

Vagelis S,

Απίστευτοι λουκουμάδες

ΚΤΙΣΤΑΚΗΣ

Απίστευτοι λουκουμάδες

amalia p,

amalia p
Irena-Areti D
Ο καλύτερος καφές!

CIPRO MED(DEBBIE’S COOKIES)

Ο καλύτερος καφές!

Irena-Areti D,

chic point!

ΒLACK DUCK GARDEN-ΑTHENS CITY MUSEUM BISTRO

chic point!

Katrina P,

Katrina P
Stavri C

ZAMPANΌ

just check in

Stavri C,

UPPER HOUSE(THE)

just check in

Stavri C,

Stavri C
ΕΡΩΤΗΣΗ, ΑΠΟΡΙΑ, ΠΡΟΤΑΣΗ
Talk of the Town

TALK OF THE TOWN

Denny K

Denny είπε...

42 bar, Odori, Mr Peackock. Στην κατηγορία Bar στο search δείτε περιοχη που σας ενδιαφερει και επιλεξτε .

Olga N

Olga είπε...

Εάν δεν έχετε πάει να πάτε στο Alpino στο Χαλάνδρι. Υπέροχο φαγητό και ατμόσφαιρα! Αξίζει!

answer 1
Katerina K

Katerina είπε...

ξερετε ετσι καποιο μερος? για χαλαρο ποτακι?

answer 1
Katerina K

Katerina είπε...

καλησπερα! βραδακι Κυριακής και θέλω να παω με τον φιλο μου για χαλαρο ποτακι... ξερετε καποιο ωραιο??.

Lena S

Lena είπε...

Πού να βγάλω τους φίλους μου για τα γενέθλιά μου?

answer 1
Denny K

Denny είπε...

Ευχαριστουμε για την πρόταση . Θα το τσεκάρουμε

Stavros P

Stavros είπε...

οποίος θέλει να πάει είναι στην Αρτέμιδα ακριβώς στα φανάρια. ψαροταβέρνα ο Σταύρος

answer 1
Stavros P

Stavros είπε...

α και ξέχασα έχει τραπέζια στην άκρη του αιγιαλου και μας κέρασαν και ποτό μαστίχα εκτός του γλυκού που ήταν σουφλέ σοκολάτας. είναι τέλειο παιδιά και σε πολύ καλή τιμή όλα τα πιάτα που δοκιμάσαμε με

Stavros P

Stavros είπε...

πήγα χθες στην ψαροταβέρνα του Σταύρου στην Αρτέμιδα καταπληκτικό ταβερνάκι με άψογα καλαμαράκια. έχει πάει κανείς άλλος

Kristiane M

Kristiane είπε...

Ποιες ειναι οι ελληνικες παραδοσιακες μακαροναδες????

answer 2
Check-Ins

ΔΗΜΟΦΙΛΗ CHECK INS ΤΟΥ ΜΗΝΑ