Loading...
Την Κυριακή 20 Νοεμβρίου, 11:00, το Κτήμα Κοκοτού στη Σταμάτα, γιορτάζει τον Αη Γιώργη Μεθυστή στο ομώνυμο παρεκκλήσι.
Με αυτή την ευκαιρία και τα Χριστούγεννα να βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής, υποδέχεται τους φίλους του ως τις 17:00 για μια μέρα με φαγητό και γνωριμία με το Κτήμα και τα προϊόντα του μέσα από δραστηριότητες στη φύση.
Παράλληλα, θα υπάρξει μπαζάρ για την ενίσχυση του Σωματείου Αντιμετώπιση Παιδικού Τραύματος κατά τη διάρκεια του οποίου θα πραγματοποιηθεί λαχειοφόρος αγορά με πολλά δώρα.
Αναλυτικά οι δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους είναι:
-Γευσιγνωσία κρασιών με τον wine blogger, Θόδωρο (Ted) Λέλεκα
-Ξενάγηση στο οινοποιείο και τον αμπελώνα με την οινολόγο του κτήματος Άννα Άγα
-Περιήγηση στο κτήμα, τον ελαιώνα, τον βιολογικό λαχανόκηπο, από όπου θα μπορείτε να αγοράσετε φρέσκα λαχανικά, καθώς και τα μελίσσια με τον γεωπόνο του κτήματος Θοδωρή Χαΐνη
-Adventure playground από την ecomagination με bungee trampoline, αναρρίχηση, τοξοβολία, εναέριο πέρασμα
-Παιχνίδια στον αμπελώνα με την Ομάδα 17
-Pony rides
-Face painting – κατασκευή κούκλας
-Μαζί και η ομάδα Young Vines με κατασκευές από φυσικά υλικά για παιδιά όλων των ηλικιών
-Τροχός της τύχης
Μπαζάρ με:
Κρασί, μέλι, παραδοσιακά γλυκά, κοσμήματα, τσάντες, διακοσμητικά, κεριά, χειροποίητες κατασκευές, παιδικά ρούχα, γούρια, κούκλες, χριστουγεννιάτικα στολίδια, διακοσμητικά μπαλόνια, βότανα & μπαχαρικά, τσάι από αρωματικά ελληνικά βότανα, νοτιοαφρικανικά εδέσματα, σπιτικές μαρμελάδες, ποπκόρν, μαλλί της γριάς, vintage αντικείμενα και blowup, ψηφιδωτό, σύκα Κύμης και πολλά άλλα.
Highlights:
Η Aegean Airlines κληρώνει για δύο τυχερούς εισιτήρια μετ’ επιστροφής σε όποιον διεθνή προορισμό του δικτύου της επιθυμούν.
Επίσης κληρώνεται διαμονή στα ξενοδοχεία Porto Elounda Golf and Spa Resort, στην Costa Navarino, στο Ποσειδώνιο και στο Elatos Resort & Health Club, δείπνο στο St George Lycabettus και πολλά ακόμα.
Είσοδος ελεύθερη – δωρεάν valet parking
Το Menoo - All about taste θα σερβίρει όλη την διάρκεια της εκδήλωσης σάντουιτς, κρουασάν, καφέ, σαλάτες, γύρο, σουβλάκι, πατάτες τηγανιτές κ.ά.
Παράλληλα θα σερβίρεται set menu στις Οινοδιαδρομές (απαιτείται κράτηση στα τηλ. 2106204919 – 6970222010)
Στην εκδήλωση θα βοηθήσουν εθελοντικά μαθητές από το σχολείο St. Catherine’s British School.
42 bar, Odori, Mr Peackock. Στην κατηγορία Bar στο search δείτε περιοχη που σας ενδιαφερει και επιλεξτε .
Εάν δεν έχετε πάει να πάτε στο Alpino στο Χαλάνδρι. Υπέροχο φαγητό και ατμόσφαιρα! Αξίζει!
καλησπερα! βραδακι Κυριακής και θέλω να παω με τον φιλο μου για χαλαρο ποτακι... ξερετε καποιο ωραιο??.
οποίος θέλει να πάει είναι στην Αρτέμιδα ακριβώς στα φανάρια. ψαροταβέρνα ο Σταύρος
α και ξέχασα έχει τραπέζια στην άκρη του αιγιαλου και μας κέρασαν και ποτό μαστίχα εκτός του γλυκού που ήταν σουφλέ σοκολάτας. είναι τέλειο παιδιά και σε πολύ καλή τιμή όλα τα πιάτα που δοκιμάσαμε με