Loading...
Το Culinary Center & Cookery Club συνεχίζει από τον Οκτώβρη την παράδοση των μαθημάτων μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής Culinary Arts Program.
Μικρά γκρουπ, εξειδικευμένη ομάδα βραβευμένων σεφ και βαθιά γνώση του αντικειμένου. Το Culinary Center & Cookery Club ξεκινά το διετές πρόγραμμα εκμάθησης μαγειρικής Culinary Arts Program. To project oργανώνεται σε συνεργασία με το Τεχνοβλαστό Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο και την ΑCTA που έχει αναλάβει τη διαπίστευση των εκπαιδευτικών προγραμμάτων με το πρότυπο Quality Training Label και τα μαθήματα ξεκινούν από τον Οκτώβριο.
Το Culinary Arts Program περιλαμβάνει επτά τίτλους σπουδών στην ειδικότητα ρίχνοντας όλο το βάρος στις εξαιρετικές εργαστηριακές εφαρμογές από έμπειρους σεφ.
Λ. Βουλιαγμένης 299 (1ος όροφος),
Άγιος Δημήτριος, 17343
(έναντι Παναγίτσας, πλησίον μετρό)
www.mathimatamageirikis.gr
210 9882378, 6931133111, info@mathimatamageirikis.gr
skype: cookeryclub
42 bar, Odori, Mr Peackock. Στην κατηγορία Bar στο search δείτε περιοχη που σας ενδιαφερει και επιλεξτε .
Εάν δεν έχετε πάει να πάτε στο Alpino στο Χαλάνδρι. Υπέροχο φαγητό και ατμόσφαιρα! Αξίζει!
καλησπερα! βραδακι Κυριακής και θέλω να παω με τον φιλο μου για χαλαρο ποτακι... ξερετε καποιο ωραιο??.
οποίος θέλει να πάει είναι στην Αρτέμιδα ακριβώς στα φανάρια. ψαροταβέρνα ο Σταύρος
α και ξέχασα έχει τραπέζια στην άκρη του αιγιαλου και μας κέρασαν και ποτό μαστίχα εκτός του γλυκού που ήταν σουφλέ σοκολάτας. είναι τέλειο παιδιά και σε πολύ καλή τιμή όλα τα πιάτα που δοκιμάσαμε με