
Loading...
Οι φετινές πασχαλινές διακοπές στην Costa Navarino είναι γεμάτες από μοναδικά προγράμματα για παιδιά και αναβίωση τοπικών εθίμων.
Την Μ. Παρασκευή οι επισκέπτες των The Westin Resort Costa Navarino και The Romanos Resort, a Luxury Collection συμμετέχουν στο στολισμό του Επιτάφιου εν όψει της βραδινής ακολουθίας και περιφοράς του στο εκκλησάκι του Αγίου Σαμψών.
Το πρωί του Μ. Σαββάτου προετοιμάζουν τη λαμπροκουλούρα την οποία θα γευτούν στο πρόγευμα της επόμενης ημέρας μαζί με τις φημισμένες λαλαγγίδες, τις τοπικές τηγανίτες, με πετιμέζι.
Μετά την αναστάσιμη λειτουργία ακολουθεί μεγάλη γιορτή με πυροτεχνήματα και εορταστικό δείπνο ενώ την Κυριακή του Πάσχα, η γιορτή κορυφώνεται με παραδοσιακούς χορούς και εδέσματα που διαρκεί ως το απόγευμα.
Για ακόμη μια χρονιά διοργανώνεται το Πασχαλινό Πανηγύρι που τα παιδιά φτιάχνουν φαναράκια, ζωγραφίζουν τα πρόσωπά τους και διασκεδάζουν με πασχαλινά παιχνίδια. Την Κυριακή του Πάσχα τα παιδιά ξεκινούν την ημέρα τους με το κυνήγι του Πασχαλινού αυγού.
Αυτές τις στιγμές της Λαμπρής, οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν αναζωογόνηση στο Anazoe Spa δοκιμάζοντας τις Oleotherapy® signature θεραπείες.
Η Μεσσηνία με τα παραδοσιακά χωριά της που τηρούν τα πασχαλινά έθιμα, αποτελεί ιδανικό τόπο για περιηγήσεις. Ιδιαίτερα κατανυκτική η ατμόσφαιρα με το μοίρασμα της περιφοράς του Επιταφίου ανάμεσα στα χωριά Ρωμανός και Πετροχώρι, αλλά και στα κοντινά μικρά εκκλησάκια. Υπό τους ήχους της φιλαρμονικής συναντιούνται οι τέσσερις Επιτάφιοι στα Φιλιατρά. Στην Καλαμάτα, όπως και σε άλλες περιοχές, οι ντόπιοι ετοιμάζονται για το σαϊτοπόλεμο με το πέταγμα της σαίτας που κρατά από την Επανάσταση του 1821.
Περισσότερες πληροφορίες ειδικά για την πασχαλινή περίοδο στο τηλέφωνο 27230 97000 και στις ιστοσελίδες The Westin Resort Costa Navarino και The Romanos, a Luxury Collection Resort.
42 bar, Odori, Mr Peackock. Στην κατηγορία Bar στο search δείτε περιοχη που σας ενδιαφερει και επιλεξτε .
Εάν δεν έχετε πάει να πάτε στο Alpino στο Χαλάνδρι. Υπέροχο φαγητό και ατμόσφαιρα! Αξίζει!
καλησπερα! βραδακι Κυριακής και θέλω να παω με τον φιλο μου για χαλαρο ποτακι... ξερετε καποιο ωραιο??.
οποίος θέλει να πάει είναι στην Αρτέμιδα ακριβώς στα φανάρια. ψαροταβέρνα ο Σταύρος
α και ξέχασα έχει τραπέζια στην άκρη του αιγιαλου και μας κέρασαν και ποτό μαστίχα εκτός του γλυκού που ήταν σουφλέ σοκολάτας. είναι τέλειο παιδιά και σε πολύ καλή τιμή όλα τα πιάτα που δοκιμάσαμε με